Profil

Resultatorienterede IT-løsninger til intelligent transport

Multiflash blev grundlagt i 1986 som et enkeltmandsfirma med fokus på udvikling af software til intelligent transport. Siden er Multiflash vokset støt og i 2002 blev virksomheden omdannet til et aktieselskab. Multiflash A/S har nu til huse i Hedehusene ved København.

For os er det ikke bare et spørgsmål om at tilbyde den sidste nye teknologi, men om at sikre at den gavner jeres virksomhed, medarbejdere og kunder mest muligt. Med IT-løsninger fra Multiflash A/S er du sikret brugervenlige løsninger, der mindsker dine transportudgifter og løfter dit serviceniveau.

 

multiflash-produktoversigt

Vores mission

Vores mission er, at sikre at vores kunder får størst mulig gavn af den nyeste teknologi til intelligent transport. Multiflash A/S tilbyder resultatorienterede løsninger til:

Lave omkostninger

I Multiflash har vi bevidst valgt at holde vores omkostninger på et minimum, så vi kan tilbyde vores løsninger billigst muligt. Vi bruger først og fremmest vores ressourcer på at udvikle softwaren og samtidig yde den bedste service til vores kunder.

Uafhængighed

I Multiflash A/S ønsker vi at være uafhængige af leverandører, producenter mv. Vi modtager således ikke provision af de produkter, som vi anbefaler til vores kunder. Uafhængigheden sikrer, at din virksomhed får den mest konkurrencedygtige løsning på markedet.