Er du Multiflash’ nye softwareudvikler?

Brænder du for softwareudvikling? Så er du måske Multiflash A/S’ nye IT-udvikler?

 

Multiflash A/S er i hastig udvikling, og har derfor brug til udviklere til at assistere udvikling og vedligeholdelse af forskellige projekter. I tæt samarbejde med teamet skal du deltage i udviklingen af forskellige ruteplanlægnings-, administrations- track & trace- , app- og navigations-projekter til transportbranchen. Om du er på udkig efter et studie- eller fuldtidsjob er mindre vigtigt. Det vigtigste er at du har engagement og lysten til at gøre en forskel på udviklingsfronten.

 

OM OS

Vi er et lille og blandet team samlet om at udvikle Multiflash A/S mest muligt. I en uhøjtidelig tone skal du arbejde med engagerede medarbejdere om at rykke grænsen for udvikling af software til intelligent transport. Vi begrænser os ikke til de kendte anvendelsesmuligheder, men forsøger altid at bringe nye elementer på banen.

 

OM DIG

Du har stor interesse for kodning og gerne et par års erfaring. Vi koder til mange forskellige platforme, så speciel ekspertise er godt, men absolut ikke noget krav.

Du kommer til at indgå i et ungdommeligt og humoristisk arbejdsmiljø, hvor en positiv indstilling er vigtigt. Som person er du energisk og engageret. Du ser dig selv som proaktiv problemknuser, og sætter derfor også en ære i at servicere vores kunder bedst muligt. Desuden forventer vi, at du har stærke dansk- og engelskkundskaber såvel skriftligt som mundtligt, så du både kan indgå i danske og internationale projekter. Det er en fordel, hvis du er en åben og præsentabel person, da vi har meget direkte kundekontakt.

 

KVALIFIKATIONER

Multiflash A/S udvikler sig hastigt, og det er derfor vigtigt at du leverer kvalitet til tiden, så udviklingen aldrig stopper. Du vil komme til at indgå i et lille projektteam af højt kvalificerede kollegaer, der arbejder på et yderst komplekst, eftertragtet og meget foranderligt produkt. Der er i Multiflash A/S meget kort fra kundens tanker til vores handlinger, da vi efterstræber hurtigt at omsætte kundens ønsker og specifikationer til brugbar software.

Du har kendskab til følgende:

  • C#
  • NET
  • NET MVC
  • SQL
  • Proprietær-, såvel som websystemer.

Derudover er det en fordel hvis du har erfaring med brugersupport via telefon eller Teamviewer og gennem projektledelse kan tage del iansvaret for udvikling af kundespecifikke produkter. For den rigtige kandidat er der gode udviklingsmuligheder i jobbet, både fagligt og personligt. Jobbet lønnes efter kvalifikationer.

 

KONTAKT

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte John Thuren på telefon 43527100 eller skrive til jot@multiflash.dk

 

Jobannonce Multiflash