Multiflash A/S
Multiflash er konkurs/lukket
Support og salg via Hovmark Data

www.hovmark.dk

76 12 59 00

TLF: +45 43527100

Ring og hør mere.

Flådestyring

 • Disponering
 • Track & Trace
 • Online booking

Ruteplanlægning

 • 33% færre kørte kilometer
 • Spar tid i administration
 • Løftet serviceniveau

Navigation

 • Intelligente navigationsenheder
 • 2-vejs kommunikation
 • Mobile enheder

Integration

 • TomTom
 • Uniconta
 • Android

Vi tilbyder

Transport er systemer, der altid kan optimeres. I Multiflash optimerer vi transportsystemer med intelligent software og kun den mest nødvendige hardware. Missionen er at hjælpe vores samarbejdspartnere med at udnytte optimerings-software på deres egne præmisser mest muligt.

MultiRoute

MultiRoute er et ruteoptimerings værktøj, der hurtigt og effektivt beregner optimerede ruter til hele flåden. Systemet kan integreres med SMS-service.

MultiPack

MultiPack er et webbaseret bookingsystem, der automatisk udskriver dine kunders stregkodeetiketter. Systemet integreres med MultiTrack.

TransBot

TransBot er avanceret flådestyring til den moderne transportør. Systemet kan integreres med alle Multi-produkterne.

MultiApp

Med den nye MultiApp får du et væld af muligheder for at styrke dit faktureringsgrundlag og optimere driften af din virksomhed.

Nyheder

Her kan du læse nyheder vedrørende Multiflash A/S og vores produktioner

Om Multiflash A/S

Resultatorienterede IT-løsninger til intelligent transport
Udvikling af software til intelligent transport

Multiflash blev grundlagt i 1986 med fokus på udvikling af software til intelligent transport. I 2002 blev virksomheden omdannet til et A/S og har nu til huse i Hedehusene ved København.

For os er det ikke bare et spørgsmål om at tilbyde den sidste nye teknologi, men om at sikre at den gavner jeres virksomhed, medarbejdere og kunder mest muligt. Med IT-løsninger fra Multiflash A/S er du sikret brugervenlige løsninger, der mindsker dine transportudgifter og løfter dit serviceniveau.

Vores kunder skal opleve den lokale IT-afdelings nærhed og engagement – og samtidig opleve sikkerheden ved at have en landsdækkende organisation af andre eksperter i baghånden

Hos Multiflash tager vi vores ansvar som leverandør alvorligt, og vi arbejder ud fra fem værdier, som skal sikre det optimale samarbejde med kunden.

Ansvar

Når vi påtager os support og drift af vores kunders IT, tager vi ansvar for en meget væsentlig funktion: driftssikkerhed. Det er fundamentalt for Multiflash, at vores kunder ikke skal leve med nedbrud og ventetider. Det er derfor vores ansvar at forhindre og/eller minimere generne, hvad enten uregelmæssighederne skyldes udefrakommende eller interne årsager.

Nærhed

Det er altid betryggende at vide, at hjælpen er lige i nærheden, når teknologien fejler. Fejludbedring er i mange tilfælde muligt med fjernsupport, men der er andre situationer, hvor problemet skal løses på stedet. Som landsdækkende leverandør kan Multiflash være hos kunden inden for en halv til en hel time.

Kompetencer

Adgang til de rette kompetencer skal sikre rigtige og effektive løsninger. Derfor er teamet fra Multiflash sammensat af specialister inden for alle IT-discipliner – en vigtig forudsætning for at vores kunder får den helt rigtige løsning.

Sikkerhed

Begrebet sikkerhed er en størrelse med mange fortolkninger. For Multiflash er en sikker situation omkring kundens IT og data direkte sammenhængende med virksomhedens eksistens. Det højeste niveau af sikkerhed er imidlertid også den dyreste løsning, og hos Multiflash fokuserer vi på at levere den bedste sikkerhed ud fra det konkrete behov.

Værdiskabende

At skabe værdi med sin indsats er den altafgørende forudsætning for succes. Derfor er vi hos Multiflash fokuseret på at effektivisere og udvikle de funktioner og IT-løsninger, som kan skabe værdi for kunderne.

Referencer

Kontakt

Send en besked til Multiflash A/S